Media

Bekijk en beluister onze filmpjes

Op deze pagina vind je de filmpjes die er in de afgelopen tijd van ons koor zijn gemaakt. Ook vind je hier een uitgebreid filmpje gemaakt door RTV Baarn over onze bevlogen dirigent Kees de Bruijn.

 

Veel plezier met het bekijken en beluisteren van deze filmpjes!

Optreden Wereldmeisjesdag – 8 oktober 2022

Op zaterdag 8 oktober jl. hebben wij opgetreden in het Rosa Spier Huis te Laren met het programma: Wereldvrouw! In deze artistieke omgeving worden het meisje en de vrouw die zij kan worden, bezongen onder leiding van Kees de Bruijn met begeleiding van pianiste Annemieke Jussen.

Wereldmeisjesdag werd op 11 oktober 2012 voor het eerst uitgeroepen door de Verenigde Naties en is bedoeld om aandacht te vragen voor de problemen waarmee meisjes wereldwijd worden geconfronteerd. Zij hebben minder rechten dan jongens en mogen niet of minder lang naar school. Voor hetzelfde werk is hun salaris lager dan dat van mannen. In veel landen staan de rechten van meisjes en vrouwen onder druk.

La Vie en Rose – Edith Piaf

Leun op mij – Ruth Jacott

Jubileumconcert Muziekvereniging Odeon

In 2018 staat Gerrit de Weerd 25 jaar als dirigent voor het orkest van Muziekvereniging Odeon. Ter ere van dit bijzondere jubileum werd door Odeon op 17 november 2018 een groots concert in het Officierscasino in Soesterberg gegeven. Voor deze gelegenheid heeft de dirigent een groot aantal muzikanten uitgenodigd die in de afgelopen 25 jaar bij de concerten van Odeon gespeeld hebben, waaronder ons koor en de bekende Nederlandse topvioliste Lisanne Soeterbroek.

Kees de Bruijn: portret van een zanger/dirigent

In 2014 is dit filmpje gemaakt door RTV Baarn van onze dirigent Kees de Bruijn. Kees is dirigent, cantor, zanger, pianist en muziekdocent. Hij is actief met muziek in o.a. de kerk, op scholen en in en rondom het dorp Baarn. Kees leeft voor de muziek en wil zijn liefde voor muziek graag doorbrengen op andere mensen.
Bekijk deze video van onze bevlogen dirigent!

Fragment Ons Dorp

In dit korte fragment zingen wij Ons Dorp van Wim Sonneveld. De video is gemaakt in het Koorhuys in Eemnes waar wij tot 1 april 2019 elke maandagavond repeteerden.

Origineel beluisteren? Klik hier.

Fragment Da doo ron ron

En hier nog een kort fragment van het lied Da doo ron ron van de Crystals.

Origineel beluisteren? Klik hier.

Geïnteresseerd in ons koor?
Kom een keer sfeer proeven en meezingen.
Het verplicht je tot niets. Niet aarzelen, gewoon doen!